20 δώρα κάθε στιγμή που θα διαρκέσουν για πάντα

Είναι πάλι εκείνη η ώρα. Χρειάζεστε ένα δώρο για να πάρετε σε γενέθλια, γάμο, επέτειο ή οποιαδήποτε άλλη περίσταση. Οι περισσότεροι από εμάς δεν θέλουμε να πάρουμε ένα ακόμη δώρο, όλοι θέλουμε να κάνουμε και να λαμβάνουμε δώρα που είναι διαχρονικά.

Από το προσεγμένο προσαρμοσμένο κολιέ μέχρι το μοναδικό στο είδος του χειροποίητο μπιμπελό. Σας έχουμε τακτοποιήσει με τη λίστα μας με τα 20 δώρα οποιαδήποτε στιγμή που δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα

Τα στοχαστικά δώρα

1. Προσωποποιημένη Επιστολή

Στην εποχή της τεχνολογίας, ποιος δεν θα ήθελε να λάβει μια χειρόγραφη εξατομικευμένη επιστολή; Τα εξατομικευμένα γράμματα είναι ιδιαίτερα ένα υπέροχο δώρο από τα παιδιά στους παππούδες και τις γιαγιάδες ή το αντίστροφο.

2. Κάψουλα μνήμης

Οι αναμνήσεις είναι διαχρονικές. Το καλύτερο δώρο που θα μπορούσατε να κάνετε ποτέ σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο είναι ένα κομμάτι ενθυλακωμένης ανάμνησης. Αναδημιουργήστε παλιές φωτογραφίες που τραβήξατε με αγαπημένα σας πρόσωπα για να σχηματίσετε τη μνήμη σας.

3. Ποιοτικός χρόνος

Μερικές φορές το δώρο σας είναι αρκετό δώρο για αυτό το ξεχωριστό άτομο. Αφιερώστε αρκετό χρόνο για να περάσετε μια μέρα μαζί ή να πάτε σε μια απόδραση.

4. Εξατομικευμένες Δωροκάρτες

Οι εξατομικευμένες δωροκάρτες εξακολουθούν να είναι ένα διαχρονικό αγαπημένο από το παιδί μέχρι τους γονείς ή το αντίστροφο. Δώστε αρκετές με στοχαστικές εργασίες στις οποίες μπορείτε να εξαργυρώσετε.

5. Μαθήματα Τεχνολογίας

Ο χρόνος πέρασε και οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας και οι γονείς μας μπορεί να χρειαστούν λίγη βοήθεια για να καλύψουν τη διαφορά. Τα παιδιά μπορούν να κάνουν δώρο στους παππούδες τους και στους άμεσους γονείς τους μαθήματα τεχνολογίας για να τους διδάξουν σχετικά με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς και τη χρήση άλλων gadget.

Δώρα για Εκείνον

6. Πορτοφόλι RFID

Τα πορτοφόλια είναι υπερβολικά δημοφιλή δώρα για τους άνδρες, αλλά όχι το πορτοφόλι RFID. Το πορτοφόλι RFID θα προστατεύσει την αδικαιολόγητη κλοπή δεδομένων κάρτας και είναι ένα πορτοφόλι που θα κρατήσει για πολύ.

7. Bartender Kit

Οι άντρες λατρεύουν το ποτό τους, αλλά και οι περισσότεροι. Δεν υπάρχει καλύτερο δώρο για αυτόν τον λάτρη του ποτού από ένα κιτ μπάρμαν. Ένα σετ bartending θα σας ωφελήσει επίσης γιατί, με αυτό, θα φτιάχνει αυτά τα νόστιμα κοκτέιλ μέχρι τις μέρες του σανού σας.

8. Συμβούλιο Ισοζυγίου

Η ισορροπία είναι απαραίτητη για την καθημερινή ζωή και καθώς μεγαλώνουμε, χάνουμε τη στοιχειώδη ισορροπία μας. Για τον άντρα που θέλει να ανακτήσει την ισορροπία ή απλώς να διατηρήσει τη φόρμα του, ένας πίνακας ισορροπίας θα ήταν το τέλειο δώρο γι’ αυτόν.

9. Ελεγκτής Smart Sprinkler

Ποιος είναι υπεύθυνος για το σύστημα καταιωνιστήρων, ή σχεδόν οποιοδήποτε ηλεκτρονικό, στο σπίτι σας; Για αυτόν τον άνθρωπο, ένα έξυπνο σύστημα καταιονισμού θα τους εξυπηρετούσε καλά. Οι άντρες λατρεύουν τα gadget και θα ενθουσιαστεί με την ικανότητα να ελέγχει άνετα τους ψεκαστήρες από φορητό υπολογιστή/tablet/τηλέφωνο.

10. Παρακολουθήστε

Ένα καλό ρολόι είναι πάντα ένα υπέροχο δώρο για αυτόν τον άντρα στη ζωή σας. Δεν χρειάζεται να κοστίσει πολύ, αλλά προτιμήστε ένα ανθεκτικό ρολόι που θα καταλήξει να είναι ένα κειμήλιο.

Δώρα για Εκείνη

11. Κοσμήματα

Ας το παραδεχτούμε; Ο χρόνος το έχει αποδείξει, οι γυναίκες λατρεύουν τα κοσμήματα. Δεν μπορείτε να πάτε στραβά με ένα καλό προσαρμοσμένο κολιέ ή οποιοδήποτε καλόγουστο κόσμημα που μπορεί να περάσει στο γενεαλογικό δέντρο.

12. Σετ τσαγιού

Γνωρίζετε μια γυναίκα που αγαπά το τσάι; Τότε ένα σετ τσαγιού θα ήταν το τέλειο δώρο. Αυτό δεν είναι απαραίτητα ένα δώρο περιορισμένης ηλικίας. Κάθε γυναίκα που φιλοξενεί παρέα θα ήθελε να προσθέσει ένα καλό σετ τσαγιού στη συλλογή της.

13. Ποδιά χαρακτήρων

Οι ποδιές είναι λειτουργικά κομμάτια προστατευτικού ρουχισμού και αντίθετα με την παράδοση. δεν χρειάζεται να είναι ανθισμένα. Οι ποδιές χαρακτήρων μπορούν να μεταμορφώσουν αμέσως μια κυρία στον αγαπημένο της ήρωα.

14. Κασκόλ

Συχνά παραβλέπονται, τα κασκόλ είναι εξαιρετικοί και δωρεάν τόνοι στο ντύσιμο. Οι περισσότερες γυναίκες τα κρατούν για χρόνια και γι’ αυτό μπαίνουν στη λίστα με τα διαχρονικά δώρα μας.

15. Τσάντα

Δίπλα στα κοσμήματα και τα παπούτσια, οι γυναίκες λατρεύουν τις τσάντες. Οι γυναίκες κρατούν επίσης τσάντες για χρόνια και το να της αποκτήσουν μια καλή, ποιοτική τσάντα είναι μια ιδανική επιλογή δώρου για κάθε περίσταση.

Ένα προσαρμοσμένο κολιέ και άλλες προσαρμοσμένες ιδέες δώρων

16. Προσαρμοσμένα Μενταγιόν

Ένα προσαρμοσμένο κολιέ είναι ένα καλό δώρο, αλλά ένα προσαρμοσμένο μενταγιόν είναι ένα υπέροχο δώρο. Ένα μενταγιόν σάς επιτρέπει να τραβήξετε μια πολύτιμη φωτογραφία μαζί σας εν κινήσει. Οποιοσδήποτε θα ήθελε να πάρει ένα εξατομικευμένο κόσμημα ως δώρο.

17. Κούπα εικόνων

Ποιος δεν αγαπά μια κούπα φωτογραφιών; Γιατί να μην του πάρει μια συλλογή από κούπες με φωτογραφίες των ανθρώπων που τους αγαπούν;

18. Μπρελόκ

Όλοι χρησιμοποιούν μπρελόκ σε ένα σημείο ή στο άλλο. Τα εξατομικευμένα μπρελόκ είναι προσεγμένες επιλογές δώρου.

19. Ρολόγια

Τα ρολόγια είναι επίσης εξαιρετικές επιλογές για εξατομίκευση με προσαρμοσμένες φωτογραφίες. Επιλέξτε ένα παραδοσιακό ρολόι τοίχου ή ένα ρολόι χειρός για μια προσαρμοσμένη επιλογή δώρου.

20. Χάρτης

Έχετε κάποιον με τον οποίο έχετε μοιραστεί αμέτρητες περιπέτειες; Αποκτήστε τους έναν προσαρμοσμένο χάρτη φωτογραφιών για να χαρτογραφήσετε τις ταξιδιωτικές σας αναμνήσεις.

Ορίστε το έχετε? με τη λίστα με τα 20 δώρα μας για οποιαδήποτε στιγμή που δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα, είστε εξοπλισμένοι για να κάνετε διαχρονικά και διαχρονικά δώρα για κάθε περίσταση.

Σχολιάστε