3 συμβουλές για να καθαρίσετε τις ζώνες ρολογιών Skagen

Το ‘Skagen Watch’ πήρε το όνομά του από το φανταστικό χερσόνησο μέρος που ονομάζεται Skagen στη Βόρεια Δανία. Ακριβώς όπως το γραφικό τοπίο της πόλης, έτσι και τα συγκροτήματα ρολογιών Skagen βρίσκουν απαράμιλλη παρουσία στην παγκόσμια αγορά.

Όπως είναι ήδη γνωστό, αν και ένα από τα πιο εξωτικά συγκροτήματα ρολογιών παράγονται από τη Skagen, ωστόσο είναι αρκετά δύσκολο μερικές φορές να τα διατηρήσεις εξίσου καθαρά! Το να διατηρείτε τις ζώνες ρολογιών Skagen καθαρές είναι εξαιρετικά σημαντικό από την άποψη της συντήρησής τους. Δεδομένου ότι είναι κατασκευασμένο από ποιοτικά υλικά, απαιτεί καλύτερη φροντίδα από άλλα. Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες συμβουλές που ακολουθούνται για να κρατήσετε τη βρωμιά μακριά από την εξωτική ομορφιά σας.

Οι τρεις συμβουλές

1. Προετοιμασία μείγματος τέλειου καθαριστικού: Αυτό είναι το πιο ουσιαστικό από όλα τα βήματα. Πρέπει να γίνουν ακριβείς αναλογίες δύο μιγμάτων και στη συνέχεια να αναμειχθούν απαλά. Αρχικά ετοιμάστε ένα διάλυμα αμμωνίας με βάση το νερό σε ένα δοχείο. Στη συνέχεια σε ένα άλλο βάλτε λίγο συμπυκνωμένο οινόπνευμα και προσθέστε νερό μέχρι να χάσει τη μυρωδιά του. Μόλις γίνει, ανακατέψτε ίσες ποσότητες από αυτά τα δύο μείγματα και πλύντε το απαλά, κατά προτίμηση φορέστε γάντια ενώ το κάνετε αυτό.

2. Σκουπίζοντας την υγρασία: Είναι πάντα καλύτερο να χρησιμοποιείτε ένα καθαρό βαμβακερό ύφασμα ή μια ρουφηξιά από βαμβάκι για να σκουπίσετε το μείγμα διαλύματος που χρησιμοποιήσατε για να καθαρίσετε τη βρωμιά πριν. Αυτό διασφαλίζει τον καθαρισμό των ταινιών χωρίς γρατσουνιές.

3. Οι μεταλλικές ζώνες απαιτούν επιπλέον: Τα παραπάνω είναι πραγματικά καλά για τις δερμάτινες μπάντες, αλλά σε περίπτωση που είστε ένας από τους κομψούς χρήστες της σειράς, ήρθε η ώρα να φροντίσετε ιδιαίτερα για το ίδιο. Μην ξεχάσετε να καλύψετε τον καντράν του ρολογιού (μπορεί να είναι με πλαστικό) πριν εφαρμόσετε το χημικό μείγμα.

Στην παγκόσμια αγορά διατίθεται ένα νέο καθαριστικό για ταινίες ρολογιών Skagen, όπου το ήδη παρασκευασμένο διάλυμα έρχεται σε μορφή μαλακτικού που είναι αρκετά απαλό ώστε να χρησιμοποιείται εξίσου σε μέταλλο, δέρμα ή λάστιχο.

Σχολιάστε