8 συμβουλές για κυρίες για να προστατεύονται από τις κρυφές κάμερες

Εισαγωγή

Οι διεστραμμένοι είναι εκεί έξω για να σας παγιδεύσουν με τις αντικοινωνικές τους δραστηριότητες. Ζείτε πραγματικά σε έναν παράξενο και αγενή κόσμο όπου οι άνθρωποι κερδίζουν χρήματα με όποιον τρόπο μπορούν. Είναι καλύτερα να προσέχετε πιθανά σημάδια που σας λένε για τις προθέσεις των ανθρώπων γύρω σας. Ως εκ τούτου, πρέπει να τηρείτε επαγρύπνηση στο περιβάλλον πριν μπείτε σε ένα δωμάτιο. Εάν δεν είναι δυνατόν να πάτε να ερευνήσετε, μπορείτε να ζητήσετε από τον συνεργό σας να κάνει το ίδιο για εσάς. Σε αυτό το άρθρο, θα αναφέρουμε συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να ασφαλίσετε τον εαυτό σας πριν μπείτε στην αίθουσα δοκιμών ενός καταστήματος σε μια αγορά.

  1. Μόλις μπείτε στην αίθουσα δοκιμής, ελέγξτε για οποιοδήποτε αντικείμενο έχει μια ασυνήθιστη τρύπα καρφίτσας στις επιφάνειες των τοίχων. Μπορεί να κρατά μια μικροσκοπική κάμερα μακριά από την επιφάνεια.

  2. Ψάξτε προσεκτικά για τα δημοφιλή αντικείμενα που υπάρχουν στο δωμάτιο αλλαγής. Θα μπορούσαν να είναι ξυπνητήρια, μπουμ κουτιά, επιτραπέζιες λάμπες, ηχεία, ραδιόφωνα, πρίζες τοίχου, συσκευές καθαρισμού αέρα, ράφια, λούτρινα ζωάκια και βιβλιοθήκες.

  3. Μπορείτε να κάνετε μια απλή δοκιμή στατικής παρεμβολής για να επαληθεύσετε εάν οι μικροσκοπικές κάμερες υπάρχουν εκεί ή όχι. Μπορείτε να το κάνετε αυτό απλώς σκουπίζοντας το δωμάτιο.

  4. Εάν έχετε συνδεσιμότητα δικτύου στην αποδυτήρια, μπορείτε ακόμη και να πραγματοποιήσετε τηλεφωνικές κλήσεις για να ελέγξετε την παρουσία τους. Θα ακούσετε έναν ήχο μαγνητικού κλικ στο τηλέφωνό σας εάν υπάρχει μια μαγνητική συσκευή κοντά.

  5. Εάν τα τηλεφωνήματα δεν περάσουν, μπορεί κανείς να βεβαιωθεί ότι υπάρχει μια ηλεκτρονική συσκευή κοντά. Λόγω των ηλεκτρονικών παρεμβολών από άλλες συσκευές της γειτονιάς, οι τηλεφωνικές κλήσεις δεν μπορούν να περάσουν κανονικά.

  6. Προσπαθήστε να βρείτε οποιοδήποτε ύποπτα τοποθετημένο φιμέ γυαλί ή θόλο στο δωμάτιο και πηγαίνετε κοντά του. Εάν είναι δυνατόν, προσπαθήστε να το αποσυναρμολογήσετε μόνοι σας ή ζητήστε τη βοήθεια των αρχών που υπάρχουν στο κατάστημα.

  7. Αναζητήστε και τις κρυφές κάμερες στην οροφή. Κατά πάσα πιθανότητα, οι κάμερες θα τοποθετούνταν κρυφά στην οροφή για να έχουν καλύτερη θέα.

  8. Να είστε πάντα σε επιφυλακή για τους καθρέφτες που βρίσκονται στα αποδυτήρια και στα μπάνια. Μερικοί διεστραμμένοι μπορεί να εγκαταστήσουν τους αμφίδρομους καθρέφτες για να τους αφήσουν να δουν τι συμβαίνει στην άλλη πλευρά του. Τοποθετήστε την άκρη του δακτύλου στον καθρέφτη και προσέξτε για ένα κενό μεταξύ του δακτύλου και της εικόνας του. Εάν υπάρχει το κενό, τότε ο καθρέφτης είναι γνήσιος, όχι αμφίδρομος.

Σχολιάστε