Branding μέσω του email σας Υπογραφή για Personal Trainers

Ξανά και ξανά ακούω πελάτες συμβούλων να μου λένε ότι δεν μπορούν να κάνουν την προσωπική τους επιχείρηση κατάρτισης να αναπτυχθεί. Έχουν κολλήσει σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο επιτυχίας με τα bootcamps τους και δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί. Οι υπηρεσίες τους είναι υψηλότερης ποιότητας και παρέχουν περισσότερη προσωπική προσοχή από τις μεγαλύτερες εταιρείες. Τι κάνουν λάθος λοιπόν;

Η απάντηση είναι συνήθως μικρά πράγματα που κάνουν τη διαφορά. Πρώτον, προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα εμπορικό σήμα από ένα εμπόρευμα. Είναι απίθανο. Το κοινό βλέπει πλέον personal trainers, bootcamps και προκλήσεις που προσφέρονται σε κάθε γωνιά. Κάθε εξώφυλλο περιοδικού και κάθε χρονοδιάγραμμα του Facebook είναι γεμάτο με ευκαιρίες για δωρεάν και με χρέωση πρόσβαση σε αυτές τις υπηρεσίες. Είναι γενικά.

Όταν αυτό είναι αλήθεια, το μόνο που απομένει στον πελάτη είναι να συγκρίνει με βάση τις ανάγκες του. Εάν η τοποθεσία σας είναι καλύτερη, η τιμή σας είναι σωστή ή εάν είστε λιγότερο εκφοβιστικοί, για παράδειγμα, μπορεί να πάρετε μια ευκαιρία. Αυτά είναι τυχαία αποτελέσματα. Θέλεις προβλέψιμο.

Αν κάποιος πάει να σας βρει στο διαδίκτυο μέσω της αναζήτησής του στο Google, θα βρει αυτό που ψάχνει σε εσάς; Λίγοι άνθρωποι πηγαίνουν στο Google για να αναζητήσουν ένα bootcamp κοντά. Μια απογοητευμένη γυναίκα δεν ψάχνει για personal trainer τη νύχτα στον υπολογιστή της.

Ο κόσμος ψάχνει λύσεις. Έχουν προβλήματα. Αυτά τα προβλήματα κατά κάποιο τρόπο γίνονται επείγοντα. Μπορεί να είναι γάμος, επανασύνδεση ή καλοκαιρινή περίοδος που τους κάνει να νιώθουν επείγοντα ξαφνικά. Χρησιμοποιήστε τις ερωτήσεις που πληκτρολογεί κάποιος στο Google για να σας βοηθήσει να είστε η απάντηση που βρίσκει.

Τι θα πληκτρολογούσατε αν ήσασταν μια γυναίκα 47 ετών που ήθελε να χάσει βάρος; Τι θα πληκτρολογούσατε για προτάσεις για δίαιτες που λειτουργούν για γρήγορη απώλεια λίπους; Χρησιμοποιώντας αυτές τις συγκεκριμένες λέξεις στον ιστότοπό σας, την επαγγελματική σας κάρτα και την υπογραφή σας στο email σας θα βοηθήσετε κάποιον να πιστέψει ότι είστε η απάντησή του.

Αντί να σας αναφέρω τη σούπα αλφαβήτου, επιλέξτε την πιο έγκυρη πιστοποίηση που έχετε και καταχωρίστε την. Εάν θέλουν το πλήρες βιογραφικό, μπορούν να το βρουν στον ιστότοπό σας. Καταχωρίστε τον ιστότοπο ή τη διεύθυνση URL του ιστολογίου αντί να παρασυρθείτε. Κάντε το ζωντανό σύνδεσμο. Έχετε έναν τρόπο για τον πελάτη να βρει περιεχόμενο που προσθέτει αξία όταν φτάσει εκεί.

Δημιουργήστε περισσότερες από μία υπογραφές στα email σας. Για επικοινωνία με προσωπικούς εκπαιδευτές που αναζητούν, για παράδειγμα, προπονητή μάρκετινγκ, παραθέτω τη διεύθυνση URL του ιστολογίου του προσωπικού μου επαγγελματία φυσικής κατάστασης και την ιστοσελίδα όπου κάποιος μπορεί να μάθει για την καθοδήγηση. Για επικοινωνία με την αγορά γυναικών μετά τα 50, συμπεριλαμβάνω τη σελίδα μου στο webinar ευεξίας και τη διεύθυνση URL για το βιβλίο μου που στοχεύει σε αυτήν την αγορά.

Με το να μπορεί να δει ότι παρέχω πληροφορίες σε άτομα που πλοηγούνται στο γυμναστήριο μετά τα 50, ένας υποψήφιος πελάτης γνωρίζει αμέσως ότι έχω λύσεις για αυτούς. Δεν τους νοιάζει μέχρι αργότερα τι διαπιστευτήρια ή εμπειρία έχω. Έως ότου οι προσωπικοί μου επαγγελματίες πελάτες της φυσικής κατάστασης γνωρίζουν ότι έχω τις απαντήσεις για τη μαεστρία τους στο μάρκετινγκ φυσικής κατάστασης, δεν τους νοιάζει τι πτυχία ή πιστοποιήσεις έχω. Τα έχουν και τα περισσότερα! Απλώς δεν έχουν το μάρκετινγκ, το branding και το επιχειρηματικό υπόβαθρο για να φέρουν τα έσοδα της επιχείρησής τους εκεί που θέλουν.

Προσδιορίστε ποιον υπηρετείτε ή θέλετε να υπηρετήσετε. Προσδιορίστε τι είναι σημαντικό για αυτούς. Στη συνέχεια, κοιτάξτε την υπογραφή του email σας. Θα πάρετε μια βολή. Μέχρι να επικοινωνήσουν μαζί σας μέσω email, ενδιαφέρονται. Πείτε τους αμέσως ότι είστε για αυτούς και όχι για τη δική σας αυτοπροβολή. Οι γνώσεις σας πρέπει να δείχνουν αντί να χρειάζεται να τους το πείτε.

Η φόρμουλα σας για την επωνυμία:

1. Το όνομά σας και δύο ή τρία βασικά διαπιστευτήρια

2. Τα στοιχεία επικοινωνίας σας

3. Τίτλος που δεν είναι εμπόρευμα. Λαμβάνεται ο personal trainer. Τι άλλο πήρες; Είστε αντιπρόσωπος αλλαγής; Προπονητής απώλειας βάρους;

4. Κάτι για τον πελάτη. Αυτή είναι μια διεύθυνση URL όπου μπορούν να λάβουν ένα βίντεο, ένα άρθρο, να μάθουν περισσότερα για εσάς στον ιστότοπό σας, να λάβουν ένα κουίζ ή εργαλεία για να βοηθήσουν στην επίλυση του προβλήματός τους.

5. Κάντε το εύκολο στην ανάγνωση. Συμπεριλάβετε λιγότερα όχι περισσότερα. Περιορίστε την εστίασή σας. Χρησιμοποιήστε χρώμα ή άνω και κάτω τελεία ή ξεχωριστές γραμμές.

6. Κάντε ζωντανούς συνδέσμους. Κανείς δεν πρόκειται να σας αγαπήσει αρκετά ώστε να αντιγράψει τη διεύθυνση URL στο πρόγραμμα περιήγησής του και να μάθει περισσότερα.

Αυτό μπορεί να φαίνεται μικρό. Κάθε μικρό πράγμα έχει σημασία. Όσο πιο μορφωμένος, ευδιάκριτος και κατανοητός από τις επιχειρήσεις είναι ο πελάτης-στόχος σας, τόσο περισσότερο μπορεί να μυρίζει έλλειψη εμπιστοσύνης που δείχνει την ανάγκη να καταγράψετε τα διαπιστευτήρια. Όσο λιγότερο μορφωμένο το κοινό σας, τόσο πιο εύκολα και πιο γρήγορα χρειάζεται να είναι σε θέση να βρει τις λύσεις σας. Το τελικό αποτέλεσμα και στις δύο περιπτώσεις είναι ότι πρέπει να αφορά αυτούς.

Σχολιάστε