History of Sector ρολόγια

Η Sector Group, μια διάσημη ιταλική εταιρεία ρολογιών που συνδυάζει την ελβετική τεχνογνωσία ρολογιών με την ιταλική σχεδίαση, ξεκίνησε το έτος 1973. Στα μέσα της δεκαετίας του 1980, μετατράπηκε σε ένα διάσημο όνομα και σήμερα είναι ένα κορυφαίο όνομα στην ιταλική βιομηχανία αθλητικών ρολογιών. Η κίνηση του ομίλου ξεκίνησε με τον τρόπο της επωνυμίας Sector, η οποία τη δεκαετία του 1980 κυριαρχούσε στην ιταλική αγορά ρολογιών. Κάποια στιγμή την ίδια περίοδο, ο Όμιλος αναζωογόνησε τη μάρκα Philip Watch.

Η Sector Group ξεκίνησε μια τακτική διαφοροποίησης στις αρχές της δεκαετίας του 1990, λανσάροντας τις μάρκες Chronostar και MoDe. Ο όμιλος έλαβε τη συγκατάθεση για την κατασκευή “ρολόγια Roberto Cavalli” τον Μάρτιο του 2000. Μετά την εξαγορά της επιχείρησης Opera, πέτυχε την άδεια για το “Valentino” τον Οκτώβριο του 2002. Ολοκλήρωσε την ένωση με τον Όμιλο Benetton για τις μάρκες Sisley και United Colors of Benetton το 2003.

Ο Όμιλος Sector διαθέτει ένα ισχυρό σύνολο συνεργατών παραγωγής, εμπορικών γραφείων και διανομέων σε όλο τον κόσμο. Οι αρχές και τα μέσα της δεκαετίας του 1980 θα μπορούσαν κάλλιστα να χαρακτηριστούν ως η χρυσή εποχή για τη μάρκα ρολογιών Sector. Ο λογαριασμός αυτής της αξιοσημείωτης μάρκας ξεκίνησε την ίδια περίοδο. Η μάρκα έκανε το ταξίδι της σε όλα τα υποβλητικά και μακρινά σημεία της γης που συνδέονται με μεγάλα και τεράστια αθλητικά γεγονότα. Η Sector παράγει ρολόγια για ανθρώπους μέσω μιας αισιόδοξης προσέγγισης της ζωής και για όσους έχουν επίμονα κίνητρα να ξεπεράσουν τον εαυτό τους στις καθημερινές δοκιμές. Κυρίως, η Sector παρουσιάζει μια ευρεία γκάμα αθλητικών ρολογιών. Η εκτίμηση που λαμβάνουν τα ρολόγια της είναι το αποτέλεσμα αδιάκοπης έρευνας στο σχεδιασμό και απέραντη προσοχή στην ποιότητα.

Ποτέ μην κάνετε το λάθος να το σκεφτείτε ως έναν συνηθισμένο παραγωγό αθλητικών ρολογιών. Αντίθετα, είναι μια μοντέρνα εταιρεία κατασκευής αθλητικών ρολογιών που προσφέρει κορυφαίο κατόρθωμα και πρωτοποριακό σχεδιασμό χωρίς να γνωρίζει κανένα όριο. Όντας παγκόσμιος νικητής στην κατηγορία του αθλητισμού, ξεκίνησε ένα μοναδικό σχέδιο από τον κόσμο. Δημιούργησε έναν σύλλογο με τους κορυφαίους αθλητές για να φέρει φήμη στο εμπορικό σήμα του. Αυτή η πολιτική έχει δώσει ένα τεράστιο μέρισμα όλα αυτά τα χρόνια. Διατήρησε αυτή την πολιτική στην πράξη από την αρχή για να κάνει περαιτέρω καινοτομία στα προϊόντα της με τη βοήθεια αυτών των σούπερ αθλητών. Κάθε μοντέλο του τομέα θα μπορούσε εύκολα να χαρακτηριστεί ως ένα πανύψηλο ρολόι σίγουρης ανωτερότητας και συνέπειας. Ακόμη και στις πιο έντονες συνθήκες, άντεξε στη δοκιμασία του χρόνου και βγήκε νικήτρια. Σχεδόν όλα τα ρολόγια Sector είναι “ενημερωμένα” και οδοντωτά σε σχέδιο τύπου Swiss Quartz ή Automatic.

Η χρήση χάλυβα και τιτανίου το καθιστά εξαιρετικά ανθεκτικό στο νερό. Τα μοντέλα ρολογιών Sector που έχουν φέρει δόξα στην εταιρεία είναι: η κομψή σειρά 130, η σειρά Expander 135, η ζωντανή σειρά Expander 750 και το Expander 950. Η Sector Watch Company ακολουθεί μια εκπληκτική άποψη με την ένδειξη “Χωρίς όρια”. Είναι μια αποκλειστική προσέγγιση της ζωής που ο Sector επιδοκιμάζει και χαίρεται. Από το 1989, ο Sector έχει αφιερώσει πηγές για να στηρίξει πλήρως τα εγχειρήματα των αθλητών από μια ποικιλία από έντονους κλάδους στον αθλητισμό. Το αποτέλεσμα είναι ο Τομέας “No Limits Team” Η ένωση, έχοντας πάνω από 20 άνδρες και γυναίκες, αγκάλιασε αθλητές που επιμένουν να επαναπροσδιορίσουν τα όρια του ανθρώπινου ταλέντου. Τα μέλη της ομάδας είναι συνήθως απασχολημένα με εκπληκτικά γεγονότα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους για να φέρουν φήμη στη μάρκα.

-B

Σχολιάστε