The Never Late Call – Ρυθμίστε ξυπνητήρια για ραντεβού

Όποιος έχει μείνει σε ξενοδοχείο είναι εξοικειωμένος με την κλήση «αφύπνισης» που μπορεί να ζητηθεί σε περίπτωση που δεν μπορείτε να καταλάβετε ή δεν εμπιστεύεστε το ξυπνητήρι στο δωμάτιο. Αυτός ο επιπλέον συναγερμός διασφαλίζει ότι η συνάντηση εκτός πόλης ή η εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί για την επόμενη μέρα δεν θα χαθεί ή δεν θα εισαχθεί καθυστερημένα. Το να βρίσκεστε στην ώρα σας σε συνεδριάσεις και άλλα ραντεβού θα πρέπει να είναι μια πρακτική πάντα. Για όσους θέλουν να είναι στην ώρα τους κάθε φορά, λάβετε έναν προσωπικό συναγερμό. Για να εφαρμόσετε τον προσωπικό συναγερμό όποτε και οπουδήποτε, εξετάστε πολλές από τις παρακάτω εναλλακτικές, βρείτε αυτή που σας ταιριάζει και μάθετε να τη χρησιμοποιείτε. Για όσους βρίσκονται πάντα σε κίνηση ή εκτός γραφείου, επιλέξτε να χρησιμοποιήσετε ξυπνητήρι τηλεφώνου ή προσωπικού ρολογιού. Εάν βρίσκεστε κυρίως στο γραφείο, όταν χρειάζεται να φύγετε για ραντεβού, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή ή να πάρετε ένα ρολόι ή χρονοδιακόπτη στο γραφείο.

Τηλέφωνα λειτουργούν καλά για συναγερμούς γιατί σχεδόν κάθε ενήλικας κουβαλάει ένα κινητό τηλέφωνο τώρα. Τα περισσότερα κινητά τηλέφωνα διαθέτουν δυνατότητα ραντεβού ή συναγερμού. Το μόνο που χρειάζεται είναι να το βρείτε στις πολλές επιλογές μενού ή να ελέγξετε τον οδηγό χρήσης. Για όσους διαθέτουν έξυπνο τηλέφωνο, εάν ο ενσωματωμένος συναγερμός που μπορεί να συνοδεύει το τηλέφωνο δεν πληροί τις προτιμήσεις συναγερμού, τότε ελέγξτε on-line για εφαρμογές iPhone ή Droid για να βρείτε κάτι που ταιριάζει καλύτερα στις προσωπικές ανάγκες. Αναζητήστε ένα ξυπνητήρι που μπορεί να ρυθμιστεί με βάση μια ημερολογιακή ημερομηνία και ώρα, καθώς και να ορίσετε ένα ημερήσιο ξυπνητήρι, εάν θέλετε για κλήση αφύπνισης.

Ρολόγια δεν είναι τόσο “in” όπως ήταν κάποτε, αλλά πολλοί εξακολουθούν να αγαπούν την ευκολία χρήσης, τη δήλωση μόδας ή το σύμβολο κατάστασης που μπορεί να παρέχει αυτό το κόσμημα. Τα ρολόγια δείχνουν κυρίως την τρέχουσα ώρα, αλλά μπορεί επίσης να δείχνουν την ημερομηνία ή την ώρα και σε άλλες τοπικές ρυθμίσεις. Εάν το ρολόι είναι ψηφιακό, τότε μπορεί να έχει μια λειτουργία συναγερμού που μπορεί να ρυθμιστεί. Διαβάστε τις οδηγίες που συνοδεύουν το ρολόι ή ρωτήστε τον κοσμηματοπώλη από πού αγοράστηκε. Τα περισσότερα ξυπνητήρια ρολογιών έχουν μόνο μία ρύθμιση ώρας, η οποία γίνεται καθημερινή ειδοποίηση εάν δεν απενεργοποιηθεί ή δεν επαναφερθεί σε άλλη ώρα.

Υπολογιστές έχουν συνήθως πρόσβαση σε ένα εργαλείο email και στα περισσότερα εργαλεία email υπάρχει ένα εργαλείο ημερολογίου για την παρακολούθηση συναντήσεων. Τα καλύτερα εργαλεία ημερολογίου περιλαμβάνουν επίσης μια λειτουργία ξυπνητηριού ή υπενθύμισης που μπορεί να ρυθμιστεί για συναντήσεις. Ρίξτε μια ματιά στη λειτουργία “βοήθεια” για να μάθετε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ραντεβού και να ορίσετε μια υπενθύμιση ξυπνητηριού που θα σβήσει 10 λεπτά ή περισσότερο πριν από το προγραμματισμένο ραντεβού.

Αξεσουάρ γραφείου μπορεί να μην είναι υψηλής τεχνολογίας όπως οι προηγούμενες επιλογές, αλλά είναι εντάξει να προχωρήσετε σε χαμηλή τεχνολογία εάν λειτουργεί. Σκεφτείτε να τοποθετήσετε ένα ψηφιακό ξυπνητήρι, ένα μικρό ρολόι ταξιδιού ή ένα απλό χρονόμετρο κουζίνας στο γραφείο. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το για να ρυθμίσετε και να επαναφέρετε τα ξυπνητήρια για την έγκαιρη άφιξη στις συσκέψεις ή την αναχώρηση για άλλα ραντεβού. Ένας χρονοδιακόπτης ή ένας συναγερμός μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τον περιορισμό του χρόνου που δαπανάται για ατομική εργασία σε ένα συγκεκριμένο έργο ή για την παρακολούθηση του χρόνου της ομάδας που αφιερώνεται σε θέματα ημερήσιας διάταξης. Η χρήση ενός χρονοδιακόπτη ως απλός συναγερμός είναι ένας τρόπος για να υποδείξετε πότε είναι ώρα να μεταβείτε σε κάτι νέο.

Τα άτομα με υψηλή κινητικότητα τα καταφέρνουν καλύτερα με ξυπνητήρι τηλεφώνου ή ρολογιού. Ωστόσο, οι τύποι εντός γραφείου μπορεί να βρουν τον υπολογιστή, το επιτραπέζιο ρολόι ή ένα απλό χρονόμετρο εξίσου αποτελεσματικό. Σκεφτείτε το στυλ εργασίας και ελέγξτε τις εναλλακτικές λύσεις συναγερμού για να βρείτε το κατάλληλο και μάθετε να το χρησιμοποιείτε καλά. Ο συναγερμός ως τυπική πρακτική διαχείρισης χρόνου βοηθά να είστε έγκαιρα σε συναντήσεις και ραντεβού. Αυτή η πρακτική μπορεί να δείξει αξιοπιστία και να δείχνει ενδιαφέρον για τους άλλους, καθώς οι άνθρωποι δεν περιμένουν πλέον κάποιον που καθυστερεί.

Σχολιάστε