The Ring On Her Finger – The Sparkle In Her Eyes

Αν αρραβωνιάζεσαι, με το άτομο που έπρεπε να είσαι μαζί, τότε πρέπει να πούμε δύο πράγματα: Πρώτον, συγχαρητήρια! Δεύτερον, τώρα πρέπει να πάρετε ένα δαχτυλίδι αρραβώνων και δεν έχετε ιδέα από πού να ξεκινήσετε και μετά διαβάστε. Έχουμε όλες τις βασικές συμβουλές για τα δαχτυλίδια αρραβώνων.

Τα δαχτυλίδια αρραβώνων είναι ίσως το πιο σημαντικό κόσμημα για μια γυναίκα, μετά τη βέρα. Με αυτό το δαχτυλίδι λέει στον κόσμο ότι είναι αρραβωνιασμένη τώρα. Η ανακοίνωση του αρραβώνα συχνά ακολουθείται από μια τεράστια βιασύνη για να δει το δαχτυλίδι. Όλοι θέλουν να δουν τι έχετε στο δάχτυλό σας. Ποσο μεγαλο ειναι? Και ταιριάζει με τα μάτια σου; Γι’ αυτό η επιλογή ενός δαχτυλιδιού αρραβώνων είναι πρωταρχικής σημασίας. Μπορείτε να κάνετε ένα απλό γαμήλιο συγκρότημα με τη βέρα σας. Αλλά το δαχτυλίδι αρραβώνων δεν μπορεί να αγνοηθεί. Πρέπει να είναι εντυπωσιακό, να κόβει την ανάσα και να προκαλεί δέος.

Τώρα ποιος τύπος δαχτυλιδιού αρραβώνων θέλετε μπορεί να καθοδηγηθεί από τρία κύρια σημεία:

– Τύπος μετάλλου (ασήμι, χρυσός, πλατίνα)

– Η πέτρα που χρησιμοποιείται (είναι συνήθως διαμάντια, αλλά κάποιοι μπορεί να προτιμούν κάτι άλλο)

– Το σκηνικό που χρησιμοποιείται για τη συγκράτηση της πέτρας.

– Αυτοί οι τρεις αποφασισμένοι, θα σας δώσουν το δαχτυλίδι που πάντα φαντάζεστε στο δάχτυλο του αρραβώνα σας. Τώρα αν θα είναι ένα χρυσό, ασημί ή πλατίνα μεταλλικό δαχτυλίδι για εσάς εξαρτάται από τον προϋπολογισμό σας, αλλά η πέτρα που κερδίζει τα χέρια είναι το διαμάντι.

Όλοι θα σας διδάξουν για τα 4 C. Εδώ είναι λοιπόν μια λίστα με 4 C:

Κόψιμο: Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα, καθώς κάνει το διαμάντι να ξεχωρίζει. Αυτή η καθοριστική λάμψη προέρχεται μόνο από το σωστό κόψιμο. Ένα διαμάντι έχει επίπεδα 57 έως 58 όψεων στην επιφάνειά του, και ενώ κόβει την πέτρα ο τεχνίτης φροντίζει να έχουν τέλεια γωνία και μέγεθος. Μόνο τότε το φως θα αντανακλά και θα βγει από το διαμάντι (με άλλα λόγια, η φωτιά του διαμαντιού). Εάν τα κοψίματα είναι πολύ βαθιά ή αν είναι πολύ ρηχά, οι γωνίες φωτός θα υποχωρήσουν. Το κόψιμο του διαμαντιού είναι επίσης το πώς αποφασίζεται το σχήμα της πέτρας. Εδώ είναι τα πιο δημοφιλή σχήματα διαμαντιών:

– Στρογγυλό

– Σμαράγδι

– Αχλάδι

– Μαρκησία

– Πριγκίπισσα

– Οβάλ

– Καρδιά

Χρώμα: Το πιο προτιμώμενο χρώμα για ένα διαμάντι είναι το λευκό. Καθορίζονται από κλίμακες ανάλογα με το χρώμα τους, καθώς εμφανίζουν χρωματικούς τόνους. Τα φυσικά διαμάντια με ένα χαρακτηριστικό χρώμα είναι εξαιρετικά σπάνια. (Δεν ξέρω πού πήρε η Jennifer Lopez το ροζ διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων).

Διαύγεια: Η διαύγεια ενός διαμαντιού δεν είναι ορατή με γυμνό μάτι. Πρέπει να το κοιτάξετε με το μεγεθυντικό γυαλί του κοσμηματοπώλη για να δείτε τα «εγκλεισματα». Αυτά επηρεάζουν τη διέλευση του φωτός. αυτή είναι η φωτιά του διαμαντιού. Γι’ αυτό φροντίστε να αγοράσετε ένα διαμάντι ελαφρώς περιλαμβανόμενο ή αν μπορείτε να το αντέξετε οικονομικά, τα εντελώς άψογα.

Καράτι: Το καράτι είναι ο τρόπος με τον οποίο μετράται το βάρος και το μέγεθος του διαμαντιού. Ένα καράτι ισούται με 0,2 gm ή 200 mg. Στη συνέχεια, ένα καράτι διαιρείται περαιτέρω σε 100 μικρότερες μονάδες που ονομάζονται σημεία. Για παράδειγμα, το μισό καράτι είναι 50 βαθμοί. Το μέσο μέγεθος των διαμαντιών σε ένα δαχτυλίδι αρραβώνων είναι κάπου μεταξύ ενός καρατιού και μισού καρατιού.

Κόστος: Το κόστος εξαρτάται και πάλι από το τι έχετε επιλέξει. Φροντίστε όμως να αγοράζετε μόνο πιστοποιημένες πέτρες από τα κοσμηματοπωλεία.

Τώρα, που ξέρετε τα βασικά, φροντίστε να εξερευνήσετε τη σφαίρα των επώνυμων δαχτυλιδιών που διαφέρουν αναζωογονητικά από τα παραδοσιακά σχέδια. Επίσης, αν θέλετε να πάρετε μια καλή συμφωνία δαχτυλίδια αρραβώνων Στη συνέχεια, φροντίστε να εξερευνήσετε τα ηλεκτρονικά καταστήματα, καθώς προσφέρουν φοβερά σχέδια σε απίστευτες τιμές.

Σχολιάστε